Sült csirkemáj

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 4 ek kacsazsír
  • 5 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint só
  • zöldségek a tálaláshoz (én újhagymával és paradicsommal szeretem a legjobban)

Elkészítése:

A csirkemájat megmossuk, megtisztítjuk, és egy kisebb jénai tálba tesszük. Hozzáadjuk a zsírt és a fokhagymát, majd alufóliával lefedve 180 fokon 40 perc alatt készre sütjük.

Pirítós kenyérrel, puffasztott rizs szelettel, friss zöldségekkel tálalhatjuk.

Mindenképpen csak közvetlenül a tálalás előtt sózzuk, hogy a máj ne keményedjen meg.

Jó étvágyat!