Sült csirkecombok káposztaágyon recept

Hozzávalók:
- 6 db felső és 6 db alsó csirkecomb
- fél kg savanyú káposzta
- 1 csomag grill fűszerkeverék
- pici só
- kevés vaj
- olaj
Elkészítése:
A savanyú káposztát annyi vízben kicsit áztatjuk, amennyi ellepi, majd kinyomkodjuk. A tepsit vékonyan kikenjük vajjal, majd beleterítjük a káposztát.
A fűszerkeveréket kevés olajjal elkeverjük, majd a húst bekenjük vele. Beletesszük a tepsibe őket, fóliával letakarjuk, sütjük 190 fokon kb fél órán át, majd levesszük a fóliát és készre sütjük. Köretként tört burgonyát ajánlok.
Tipp:
Csirkeszárnnyal is elkészíthető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »