Sült csirkecombok káposztaágyon recept

Hozzávalók:
- 6 db felső és 6 db alsó csirkecomb
- fél kg savanyú káposzta
- 1 csomag grill fűszerkeverék
- pici só
- kevés vaj
- olaj
Elkészítése:
A savanyú káposztát annyi vízben kicsit áztatjuk, amennyi ellepi, majd kinyomkodjuk. A tepsit vékonyan kikenjük vajjal, majd beleterítjük a káposztát.
A fűszerkeveréket kevés olajjal elkeverjük, majd a húst bekenjük vele. Beletesszük a tepsibe őket, fóliával letakarjuk, sütjük 190 fokon kb fél órán át, majd levesszük a fóliát és készre sütjük. Köretként tört burgonyát ajánlok.
Tipp:
Csirkeszárnnyal is elkészíthető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »