Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sült csirkecomb párolt káposztával recept

Sült csirkecomb párolt káposztával
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirke alsó comb
    • 2 dl fehérbor
    • vegeta
    • 1 közepes fejes káposzta
    • 3 evőkanál kristálycukor
    • 2 kávés kanál ételecet
    • őrölt kömény
    • olaj
    • bors
    • víz

    Elkészítése:

    A csirkecombokat olajozott tepsibe helyezzük, majd vegetával és borssal fűszerezzük.

    Ezután kb 1 dl vizet és a 2 dl bort a tepsibe öntjük és fóliával letakarjuk

    Előmelegített sütőben 15 percig sütjük, majd levesszük a fóliát és ezután ropogósra sütjük.

    A fejes káposztát vékony, körülbelül 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk és teflonos edénybe helyezzük.

    Kevés olajt öntünk rá, majd egy kevés sóval megszórjuk.

    Mikor az edényben a káposzta kezd fonnyadni hozzáadjuk a kristálycukrot, őrölt köményt és az ecetet, majd 1 dl vizet.

    A káposztát fedő alatt puhára és aranybarna színűre pároljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá