Sült csirke tepsis burgonyával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csirke
- 1,2 kg burgonya
- só
- 1 mk szárnyas fűszer
- 1 mk durvára darált bors
- 1 mk őrölt kömény
- 1 mk fokhagyma granulátum
- 1 mk szárított rozmaring
- 1 mk ételízesítő
- 1 mk cayenne bors
- 1 dl étolaj
Elkészítése: Elkészítés:
A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, kívül, belül megsózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, kockákra vágjuk. A fűszereket elkeverjük az olajjal és bekenjük vele a csirkét.
A burgonyát összekeverjük a maradék fűszeres olajjal, majd tepsibe terítjük. Rátesszük a befűszerezett csirkét. A tepsit alufóliával letakarjuk és előmelegített sütőben kb egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és a csirkét szép pirosra sütjük.
Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »