Spenótos gnocchi tejszínes csirkecombbal recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 8 db csirkecomb
- 1 fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1/2 kínai kel
- pertezselyem zöld
- fehér bors és fekete bors
- 1 dl főzőtejszín
- só
- 1 szem burgonya
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg spenót
- só
- teljes kiőrlésű liszt
Elkészítése:
A hagymákat apróra vágjuk, majd megfuttatjuk olajon, bele a csirkehús, majd a só és a borsok, petrezselyem. Félkészre pároljuk. A kínai kelt felszeljük, majd a húsra tesszük, megpároljuk, ha kész, akkor ráöntjük a főzőtejszínt, majd összefőzzük.
A burgonyát megfőzzük héjában, összetörjük. A spenótot is megpároljuk sós vízben, összekeverjük a krumplival, majd sózzuk és borsozzuk. Amint kihűlt belekeverjük a tojást, majd amennyi lisztet felvesz. Kicsi nudlicskákat formázunk belőle, villával kicsinosítjuk, majd forró vízben kifőzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »

