Spenótos gnocchi tejszínes csirkecombbal recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 8 db csirkecomb
- 1 fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1/2 kínai kel
- pertezselyem zöld
- fehér bors és fekete bors
- 1 dl főzőtejszín
- só
- 1 szem burgonya
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg spenót
- só
- teljes kiőrlésű liszt
Elkészítése:
A hagymákat apróra vágjuk, majd megfuttatjuk olajon, bele a csirkehús, majd a só és a borsok, petrezselyem. Félkészre pároljuk. A kínai kelt felszeljük, majd a húsra tesszük, megpároljuk, ha kész, akkor ráöntjük a főzőtejszínt, majd összefőzzük.
A burgonyát megfőzzük héjában, összetörjük. A spenótot is megpároljuk sós vízben, összekeverjük a krumplival, majd sózzuk és borsozzuk. Amint kihűlt belekeverjük a tojást, majd amennyi lisztet felvesz. Kicsi nudlicskákat formázunk belőle, villával kicsinosítjuk, majd forró vízben kifőzzük.
Forrás: https://iz-leloma.blogspot.hu/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.