Spenótos gnocchi tejszínes csirkecombbal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 db csirkecomb
- 1 fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1/2 kínai kel
- pertezselyem zöld
- fehér bors és fekete bors
- 1 dl főzőtejszín
- só
- 1 szem burgonya
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg spenót
- só
- teljes kiőrlésű liszt
Elkészítése:
A hagymákat apróra vágjuk, majd megfuttatjuk olajon, bele a csirkehús, majd a só és a borsok, petrezselyem. Félkészre pároljuk. A kínai kelt felszeljük, majd a húsra tesszük, megpároljuk, ha kész, akkor ráöntjük a főzőtejszínt, majd összefőzzük.
A burgonyát megfőzzük héjában, összetörjük. A spenótot is megpároljuk sós vízben, összekeverjük a krumplival, majd sózzuk és borsozzuk. Amint kihűlt belekeverjük a tojást, majd amennyi lisztet felvesz. Kicsi nudlicskákat formázunk belőle, villával kicsinosítjuk, majd forró vízben kifőzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »