Spárgával, sajttal sütött csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 egész csirkemellfilé
- 30 dkg zöld spárga
- 4 szelet trappista sajt
- só ízlés szerint
- 0,5 citrom leve
- 1 mk szárnyas fűszerkeverék
- 5 cl olívaolaj
Elkészítése:
A csirkemelleket felezzük, majd középen szétnyitjuk, hogy szép nagy szeletet kapjunk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk, és olívaolajon elősütjük (csak fehéredésig).
A spárgát megtisztítjuk, és 3-4 percig sós, citromos vízben főzzük.
A csirkemell szeleteket egy tepsibe, vagy tűzálló tálba tesszük, elosztjuk rajtuk a spárgát, majd mindegyikre egy szelet sajtot teszünk.
Előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A spárgával, sajttal sütött csirkemell kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 20 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 3 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


