Spárgával, sajttal sütött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 egész csirkemellfilé
- 30 dkg zöld spárga
- 4 szelet trappista sajt
- só ízlés szerint
- 0,5 citrom leve
- 1 mk szárnyas fűszerkeverék
- 5 cl olívaolaj
Elkészítése:
A csirkemelleket felezzük, majd középen szétnyitjuk, hogy szép nagy szeletet kapjunk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk, és olívaolajon elősütjük (csak fehéredésig).
A spárgát megtisztítjuk, és 3-4 percig sós, citromos vízben főzzük.
A csirkemell szeleteket egy tepsibe, vagy tűzálló tálba tesszük, elosztjuk rajtuk a spárgát, majd mindegyikre egy szelet sajtot teszünk.
Előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A spárgával, sajttal sütött csirkemell kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 20 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 3 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »