Sonkás-sajtos csirkeropogós recept

Hozzávalók:
- 70 dkg csirkemell
- 20 dkg füstölt sonka
- 10 dkg sajt
- 2 dl tej
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tejföl
- 2 szelet kenyér
- 5 dkg vaj
- só
- bors
- fokhagymapor
Elkészítése:
A csirkemellet és a sonkát felkockázzuk. A kenyeret tejben megáztatjuk, majd kicsavarva a húshoz keverjük a vajdarabokkal együtt. Sózzuk és ízlés szerint fűszerezzük. A tepsi alját kiolajozzuk és ráöntjük a húst. A tejfölt a tojásokkal és a reszelt sajt felével elkeverjük, majd ráöntjük a húsra és a maradék sajttal befedjük.
Előmelegített sütőben 180 fokon lefedve sütjük, a sütés vége felé levesszük róla a fóliát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »