Sonkás-sajtos csirkeropogós recept

Hozzávalók:
- 70 dkg csirkemell
- 20 dkg füstölt sonka
- 10 dkg sajt
- 2 dl tej
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tejföl
- 2 szelet kenyér
- 5 dkg vaj
- só
- bors
- fokhagymapor
Elkészítése:
A csirkemellet és a sonkát felkockázzuk. A kenyeret tejben megáztatjuk, majd kicsavarva a húshoz keverjük a vajdarabokkal együtt. Sózzuk és ízlés szerint fűszerezzük. A tepsi alját kiolajozzuk és ráöntjük a húst. A tejfölt a tojásokkal és a reszelt sajt felével elkeverjük, majd ráöntjük a húsra és a maradék sajttal befedjük.
Előmelegített sütőben 180 fokon lefedve sütjük, a sütés vége felé levesszük róla a fóliát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »