Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sok hagymával sütött csirkecomb recept

Sok hagymával sütött csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók 4 személyre:

     

    • 4 csirkecomb
    • 1 fej fokhagyma
    • 2 fej vöröshagyma
    • 1 kk ételízesítő
    • 1 kk majoránna
    • 1 tk durvára őrölt bors
    • 1 mk őrölt kömény
    • 2-3 ek libazsír

     

    Előkészítés:

    A csirkecombokat megtisztítjuk és megmossuk.

    A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát negyedekbe vágjuk, a fokhagymát gerezdekre szedjük.

    A csirkecombokat sózzuk és befűszerezzük. Ezt akár előző nap is megtehetjük, akkor még finomabb lesz a hús.

    A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük, közérakjuk a fokhagyma gerezdeket, a négybe vágott vöröshagymát. Másfél-két deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órán át sütjük. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap, ez kb 20-30 perc.

    Köretnek főtt, sült burgonya készült mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá