Sok hagymával sütött csirkecomb recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 csirkecomb
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 kk ételízesítő
- 1 kk majoránna
- só
- 1 tk durvára őrölt bors
- 1 mk őrölt kömény
- 2-3 ek libazsír
Előkészítés:
A csirkecombokat megtisztítjuk és megmossuk.
A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát negyedekbe vágjuk, a fokhagymát gerezdekre szedjük.
A csirkecombokat sózzuk és befűszerezzük. Ezt akár előző nap is megtehetjük, akkor még finomabb lesz a hús.
A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük, közérakjuk a fokhagyma gerezdeket, a négybe vágott vöröshagymát. Másfél-két deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órán át sütjük. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap, ez kb 20-30 perc.
Köretnek főtt, sült burgonya készült mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

