Savanyú káposztával töltött csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 5 egész csirkecomb
- kb. 60 dkg savanyúkáposzta
- 10 dkg bacon
- 1 közepes fej vöröshagyma
- fehér bors
- só
- esetleg petrezselyem zöld
Elkészítése:
Egy kis edénybe kevés zsiradékot teszünk és beletesszük az apróra kockázott bacont. Ha pirul rátesszük az apróra vágott hagymát (reszelhetjük is) és végül a káposztát.
Ha félig megfőtt beletöltjük a megtisztított csirkecombokba. A tepsit kissé kizsírozzuk és belehelyezzük a megtöltött csirkecombokat. Pici vizet öntünk alá és alufóliával letakarjuk.
Kb. 200 fokon 35 percig sütjük,majd a fóliát levesszük,a szaftjával meglocsoljuk a combokat és fólia nélkül további 20-25 percig sütjük, amíg szép pirosra sül.
A combokat megsózzuk borsozzuk mielőtt a fóliával letakarjuk. Ízlés szerint megszórjuk zöldpetrezselyemmel vagy kurkumával vagy borókával. Bármilyen köret illik hozzá. Savanyúság nem szükséges hiszen benne van a káposzta.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


