Savanyú káposztával töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 5 egész csirkecomb
- kb. 60 dkg savanyúkáposzta
- 10 dkg bacon
- 1 közepes fej vöröshagyma
- fehér bors
- só
- esetleg petrezselyem zöld
Elkészítése:
Egy kis edénybe kevés zsiradékot teszünk és beletesszük az apróra kockázott bacont. Ha pirul rátesszük az apróra vágott hagymát (reszelhetjük is) és végül a káposztát.
Ha félig megfőtt beletöltjük a megtisztított csirkecombokba. A tepsit kissé kizsírozzuk és belehelyezzük a megtöltött csirkecombokat. Pici vizet öntünk alá és alufóliával letakarjuk.
Kb. 200 fokon 35 percig sütjük,majd a fóliát levesszük,a szaftjával meglocsoljuk a combokat és fólia nélkül további 20-25 percig sütjük, amíg szép pirosra sül.
A combokat megsózzuk borsozzuk mielőtt a fóliával letakarjuk. Ízlés szerint megszórjuk zöldpetrezselyemmel vagy kurkumával vagy borókával. Bármilyen köret illik hozzá. Savanyúság nem szükséges hiszen benne van a káposzta.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »