Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Savanyú káposztás csirke recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 3 db csirkecomb
    • 1/2 kg savanyú káposzta
    • 2 fej vöröshagyma
    • 1 pohár tejföl
    • 4 db nagyobb alma
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5 dkg reszelt sajt
    • só, kevés bors,liszt
    • margarin a tál kikenéséhez

    Elkészítése:
    Egy tűzálló tálat vastagon kikenünk. Ráterítjük a savanyú káposzta felét, erre helyezzük a lisztben elkevert borsban, és vegetában megforgatott csirkecombokat. (Ha túl nagyok, vágjuk ketté.)
    Rátesszük a vékony karikákra felszelt vöröshagymát, majd a meghámozott és szeletekre vágott almát, végül a káposzta másik felét. Megsózzuk. A tejfölt elkeverjük a tojás sárgájával és a káposztás húsra öntjük. Fóliával lefedve sütőben 1-1,5 órát sütjük takarékon, majd a fóliát levesszük és megszórjuk reszelt sajttal. Addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá