Savanyú káposztás csirke recept
Hozzávalók:
- 3 db csirkecomb
- 1/2 kg savanyú káposzta
- 2 fej vöröshagyma
- 1 pohár tejföl
- 4 db nagyobb alma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 dkg reszelt sajt
- só, kevés bors,liszt
- margarin a tál kikenéséhez
Elkészítése:
Egy tűzálló tálat vastagon kikenünk. Ráterítjük a savanyú káposzta felét, erre helyezzük a lisztben elkevert borsban, és vegetában megforgatott csirkecombokat. (Ha túl nagyok, vágjuk ketté.)
Rátesszük a vékony karikákra felszelt vöröshagymát, majd a meghámozott és szeletekre vágott almát, végül a káposzta másik felét. Megsózzuk. A tejfölt elkeverjük a tojás sárgájával és a káposztás húsra öntjük. Fóliával lefedve sütőben 1-1,5 órát sütjük takarékon, majd a fóliát levesszük és megszórjuk reszelt sajttal. Addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »

