Sajttal, sonkával töltött borzaska recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkemell filé
- 4 szelet sonka
- 4 szelet sajt
- 2 dl tej
- só
- étolaj
- őrölt fekete bors
- 2 burgonya
- 8 ek finomliszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A kiklopfolt hússzeletek egyik oldalára teszünk egy szeletet a sajtból és a sonkából, majd ráhajtjuk a hús másik felét.
A burgonyát megtisztítjuk és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük. A tejből és a tojásból, borssal, reszelt burgonyával és 4 ek liszttel, sűrű masszát keverünk.
A húst lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »