Sajttal, sonkával töltött borzaska recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkemell filé
- 4 szelet sonka
- 4 szelet sajt
- 2 dl tej
- só
- étolaj
- őrölt fekete bors
- 2 burgonya
- 8 ek finomliszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A kiklopfolt hússzeletek egyik oldalára teszünk egy szeletet a sajtból és a sonkából, majd ráhajtjuk a hús másik felét.
A burgonyát megtisztítjuk és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük. A tejből és a tojásból, borssal, reszelt burgonyával és 4 ek liszttel, sűrű masszát keverünk.
A húst lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »