Sajttal-sonkával kolbásszal töltött csirkemell rolád recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 2 szál snack kolbász ( csemege vagy csípős)
- 20 dkg sajt/füstölt sajt
- 10 dkg szeletelt sonka
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- liszt
- zsemlemorzsa
- olaj
- 1 kg burgonya
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, és enyhén kiklopfoljuk. A szelteket meghintjük sóval, borssal, majd ráhelyezzük egy szelet sonkát, egy szelet sajtot, majd egy darab snack kolbászt. Feltekerjük, ha szükséges megtűzzük, majd lisztbe, tojásba, és zsemlemorzsába forgatjuk. A panírozott roládokat forró bő olajban megsütjük, majd tört burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »