Sajttal-sonkával kolbásszal töltött csirkemell rolád recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 2 szál snack kolbász ( csemege vagy csípős)
- 20 dkg sajt/füstölt sajt
- 10 dkg szeletelt sonka
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- liszt
- zsemlemorzsa
- olaj
- 1 kg burgonya
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, és enyhén kiklopfoljuk. A szelteket meghintjük sóval, borssal, majd ráhelyezzük egy szelet sonkát, egy szelet sajtot, majd egy darab snack kolbászt. Feltekerjük, ha szükséges megtűzzük, majd lisztbe, tojásba, és zsemlemorzsába forgatjuk. A panírozott roládokat forró bő olajban megsütjük, majd tört burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »