Sajttal-sonkával kolbásszal töltött csirkemell rolád recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 2 szál snack kolbász ( csemege vagy csípős)
- 20 dkg sajt/füstölt sajt
- 10 dkg szeletelt sonka
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- liszt
- zsemlemorzsa
- olaj
- 1 kg burgonya
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, és enyhén kiklopfoljuk. A szelteket meghintjük sóval, borssal, majd ráhelyezzük egy szelet sonkát, egy szelet sajtot, majd egy darab snack kolbászt. Feltekerjük, ha szükséges megtűzzük, majd lisztbe, tojásba, és zsemlemorzsába forgatjuk. A panírozott roládokat forró bő olajban megsütjük, majd tört burgonyával tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »