Sajttal, baconnal, füstölt tarjával töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet főtt, füstölt tarja
- 4 db csirkemell filé
- 4 szelet trappista sajt
- 8 szelet bacon
- só
A panírozáshoz:
- finomliszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.
Mindegyik csirkemellre teszünk 2-2 szelet bacont és egy-egy szeletet a füstölt tarjából és a trappista sajtból.
A csirkemelleket összehajtjuk, majd lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban kisütjük.
Köretnek szalmaburgonyát és friss salátát készítettem mellé, de tetszés szerinti körettel tálalható.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »