Sajtos fasírt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg darált hús /sertés vagy pulyka/
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 zsemle
- 2 tk pirospaprika
- 1 tk bors
- 1 fej vöröshagyma
- 6 gerezd fokhagyma
- 2 dl tej
- zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
- 20 dkg trappista sajt
- étolaj
Előkészítés: A zsemléket tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A sajtot kb 1×1 cm-es kockákra vágjuk.
Elkészítés: Egy tálban összekeverjük a darált húst a hagymákkal, tojásokkal, borssal, sóval, pirospaprikával és a kinyomkodott zsemlékkel. A masszából gombócokat formázunk. Mindegyik közepébe teszünk egy kockát a sajtból, megformázzuk, zsemlemorzsába forgatjuk és közepes lángon kisütjük. Főzelékekhez feltétnek vagy önállóan körettel is nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »