Sajtos fasírt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg darált hús /sertés vagy pulyka/
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 zsemle
- 2 tk pirospaprika
- 1 tk bors
- 1 fej vöröshagyma
- 6 gerezd fokhagyma
- 2 dl tej
- zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
- 20 dkg trappista sajt
- étolaj
Előkészítés: A zsemléket tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A sajtot kb 1×1 cm-es kockákra vágjuk.
Elkészítés: Egy tálban összekeverjük a darált húst a hagymákkal, tojásokkal, borssal, sóval, pirospaprikával és a kinyomkodott zsemlékkel. A masszából gombócokat formázunk. Mindegyik közepébe teszünk egy kockát a sajtból, megformázzuk, zsemlemorzsába forgatjuk és közepes lángon kisütjük. Főzelékekhez feltétnek vagy önállóan körettel is nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »