Sajtos fasírt recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg darált hús /sertés vagy pulyka/
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 zsemle
- 2 tk pirospaprika
- 1 tk bors
- 1 fej vöröshagyma
- 6 gerezd fokhagyma
- 2 dl tej
- zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
- 20 dkg trappista sajt
- étolaj
Előkészítés: A zsemléket tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A sajtot kb 1×1 cm-es kockákra vágjuk.
Elkészítés: Egy tálban összekeverjük a darált húst a hagymákkal, tojásokkal, borssal, sóval, pirospaprikával és a kinyomkodott zsemlékkel. A masszából gombócokat formázunk. Mindegyik közepébe teszünk egy kockát a sajtból, megformázzuk, zsemlemorzsába forgatjuk és közepes lángon kisütjük. Főzelékekhez feltétnek vagy önállóan körettel is nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.