Sajtos csirkecombok tepsiben recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 csirkecomb bőrével együtt
- 40 g kenhető sajt
- 500 g burgonya hosszúkásra vágva
- 1 kis csomag retek negyedelve
- 1 db zöld paprika karikára vágva
- 4 gerezd fokhagyma szeletekre vágva
- só, bors
- 4 ág kakukkfű
- olívaolaj
Elkészítése:
Óvatosan emeljük fel a csirkecombok bőrét és kenjük alá a sajtot.
Tegyük a húst egy kiolajozott tepsibe, rendezzük köré a burgonyát, a retket,tegyük rá a paprika karikákat is. Sózzuk, borsozzuk, majd a combok tetejére rakjuk a fokhagyma szeleteket és a rozmaring ágat, majd előmelegített sütőbe toljuk.
Süsük kb 45 percig, míg átsül a burgonya és a hús is ropogósra sül. Friss salátával esetleg savanyúsággal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


