Sajtos csirkecombok tepsiben recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 csirkecomb bőrével együtt
- 40 g kenhető sajt
- 500 g burgonya hosszúkásra vágva
- 1 kis csomag retek negyedelve
- 1 db zöld paprika karikára vágva
- 4 gerezd fokhagyma szeletekre vágva
- só, bors
- 4 ág kakukkfű
- olívaolaj
Elkészítése:
Óvatosan emeljük fel a csirkecombok bőrét és kenjük alá a sajtot.
Tegyük a húst egy kiolajozott tepsibe, rendezzük köré a burgonyát, a retket,tegyük rá a paprika karikákat is. Sózzuk, borsozzuk, majd a combok tetejére rakjuk a fokhagyma szeleteket és a rozmaring ágat, majd előmelegített sütőbe toljuk.
Süsük kb 45 percig, míg átsül a burgonya és a hús is ropogósra sül. Friss salátával esetleg savanyúsággal tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.