Sajtos csirkecombok tepsiben recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb bőrével együtt
- 40 g kenhető sajt
- 500 g burgonya hosszúkásra vágva
- 1 kis csomag retek negyedelve
- 1 db zöld paprika karikára vágva
- 4 gerezd fokhagyma szeletekre vágva
- só, bors
- 4 ág kakukkfű
- olívaolaj
Elkészítése:
Óvatosan emeljük fel a csirkecombok bőrét és kenjük alá a sajtot.
Tegyük a húst egy kiolajozott tepsibe, rendezzük köré a burgonyát, a retket,tegyük rá a paprika karikákat is. Sózzuk, borsozzuk, majd a combok tetejére rakjuk a fokhagyma szeleteket és a rozmaring ágat, majd előmelegített sütőbe toljuk.
Süsük kb 45 percig, míg átsül a burgonya és a hús is ropogósra sül. Friss salátával esetleg savanyúsággal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »