Sajtos csirkecombok tepsiben recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb bőrével együtt
- 40 g kenhető sajt
- 500 g burgonya hosszúkásra vágva
- 1 kis csomag retek negyedelve
- 1 db zöld paprika karikára vágva
- 4 gerezd fokhagyma szeletekre vágva
- só, bors
- 4 ág kakukkfű
- olívaolaj
Elkészítése:
Óvatosan emeljük fel a csirkecombok bőrét és kenjük alá a sajtot.
Tegyük a húst egy kiolajozott tepsibe, rendezzük köré a burgonyát, a retket,tegyük rá a paprika karikákat is. Sózzuk, borsozzuk, majd a combok tetejére rakjuk a fokhagyma szeleteket és a rozmaring ágat, majd előmelegített sütőbe toljuk.
Süsük kb 45 percig, míg átsül a burgonya és a hús is ropogósra sül. Friss salátával esetleg savanyúsággal tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »