Sajtos csirkecombok tepsiben

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Sajtos csirkecombok tepsiben

Hozzávalók:

  • 4 csirkecomb bőrével együtt
  • 40 g kenhető sajt
  • 500 g burgonya hosszúkásra vágva
  • 1 kis csomag retek negyedelve
  • 1 db zöld paprika karikára vágva
  • 4 gerezd fokhagyma szeletekre vágva
  • só, bors
  • 4 ág kakukkfű
  • olívaolaj

Elkészítése:

Óvatosan emeljük fel a csirkecombok bőrét és kenjük alá a sajtot.

Tegyük a húst egy kiolajozott tepsibe, rendezzük köré a burgonyát, a retket,tegyük rá a paprika karikákat is. Sózzuk, borsozzuk, majd a combok tetejére rakjuk a fokhagyma szeleteket és a rozmaring ágat, majd előmelegített sütőbe toljuk.

Süsük kb 45 percig, míg átsül a burgonya és a hús is ropogósra sül. Friss salátával esetleg savanyúsággal tálaljuk.