Sajtkrémes paradicsomos tészta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kis fej vöröshagyma
- 12 dkg csirkemell
- 10 dkg tejszínes krémsajt
- 2 gerezd fokhagyma,
- 40 dkg hámozott paradicsom, vagy fél liter paradicsomlé
- 2 dkg vaj
- 25 dkg tetszés szerinti tészta
- só
- bors
- oregano
Elkészítése:
A paradicsomokat forró vízbe mártjuk, hogy a héját könnyen le tudjuk húzni. A tésztát forró, sós vízben megfőzzük.
A hagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Rádobjuk a kockára vágott csirkemellet, paradicsomlevet vagy a paradicsomot (amit előzetesen villával kicsit összetörtünk) és a fűszereket.
Mikor már minden megpuhult, akkor hozzáadjuk a krémsajtot és kiforraljuk, végül összeforgatjuk a kifőtt, leszűrt tésztával.
Reszelt parmezánnal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

