Sajtkrémes paradicsomos tészta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kis fej vöröshagyma
- 12 dkg csirkemell
- 10 dkg tejszínes krémsajt
- 2 gerezd fokhagyma,
- 40 dkg hámozott paradicsom, vagy fél liter paradicsomlé
- 2 dkg vaj
- 25 dkg tetszés szerinti tészta
- só
- bors
- oregano
Elkészítése:
A paradicsomokat forró vízbe mártjuk, hogy a héját könnyen le tudjuk húzni. A tésztát forró, sós vízben megfőzzük.
A hagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Rádobjuk a kockára vágott csirkemellet, paradicsomlevet vagy a paradicsomot (amit előzetesen villával kicsit összetörtünk) és a fűszereket.
Mikor már minden megpuhult, akkor hozzáadjuk a krémsajtot és kiforraljuk, végül összeforgatjuk a kifőtt, leszűrt tésztával.
Reszelt parmezánnal tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.