Roston csirkecombfilé recept

Hozzávalók:
- 4 db nagyobb csirkecomb
- 1 kisebb fejes káposzta
- 2-3 szál sárgarépa
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszerkeverék
- só
- 1/2 dl olíva olaj
- balzsamecet
- 1/2 citrom leve
- étolaj
Elkészítése:
Előkészítés: A csirkecombokat kicsontozzuk úgy, hogy a hús egyben maradjon. Sózzuk,borsozzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk. A sárgarépát vékonyan felcsíkozzuk vagy lereszeljük. A káposztát vékonyan felszeleteljük.
Elkészítés: A répát és a káposztát összekeverjük. Ráöntünk 0,5 dl olíva olajat,pár csepp balzsamecetet és a citrom levét. Sózzuk, borsozzuk 10-15 percet állni hagyjuk. A combokat grillen vagy serpenyőben szép pirosra sütjük és a salátával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »