Roston csirkecombfilé recept
Hozzávalók:
- 4 db nagyobb csirkecomb
- 1 kisebb fejes káposzta
- 2-3 szál sárgarépa
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszerkeverék
- só
- 1/2 dl olíva olaj
- balzsamecet
- 1/2 citrom leve
- étolaj
Elkészítése:
Előkészítés: A csirkecombokat kicsontozzuk úgy, hogy a hús egyben maradjon. Sózzuk,borsozzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk. A sárgarépát vékonyan felcsíkozzuk vagy lereszeljük. A káposztát vékonyan felszeleteljük.
Elkészítés: A répát és a káposztát összekeverjük. Ráöntünk 0,5 dl olíva olajat,pár csepp balzsamecetet és a citrom levét. Sózzuk, borsozzuk 10-15 percet állni hagyjuk. A combokat grillen vagy serpenyőben szép pirosra sütjük és a salátával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

