Részeges csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 egész csirkecomb
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 tk durvára darált bors
- 20 dkg füstölt szalonna
- 2 dl száraz fehérbor
- 1 kk ételízesítő
- 1 kk majoránna
- szárnyas fűszerkeverék
- só
- őrölt bors
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. A szalonnát vékony szeletekbe vágjuk.
A csirkecombokat sózzuk, befűszerezzük. Ezt előző nap is megtehetjük, akkor még finomabb lesz a hús.
A combokat egy tepsibe tesszük mindegyikre teszünk egy-egy szelet szalonnát. A combok közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket,négybe vágott vöröshagymát. Két dl fehérbort öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük.
Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/ Köretnek sült burgonya készült mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »