Részeges csirke recept

Hozzávalók:
- 6 db csirkecomb/fő
- 20 dk baconszalonna
- 2 dl fehér bor
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
Egy jénai tálat a baconszalonna felével beterítjük. Erre rárakjuk a combokat – sózni nem kell, mert a szalonna elég sós, esetleg egy kicsi vegetával megszórhatjuk. A combok tetejére rárakjuk a szalonna másik felét, majd a fehér borral leöntjük. A tál tetejével befedjük és kb 30-35 percig sütjük, míg a hús megpuhul. Ekkor leöntjük a levét és a tejföllel összekeverjük. Visszaöntjük a húsra és most már fedő nélkül sütjük, míg szép piros lesz. Kb.10 perc. Párolt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »