Részeges csirke recept
Hozzávalók:
- 6 db csirkecomb/fő
- 20 dk baconszalonna
- 2 dl fehér bor
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
Egy jénai tálat a baconszalonna felével beterítjük. Erre rárakjuk a combokat – sózni nem kell, mert a szalonna elég sós, esetleg egy kicsi vegetával megszórhatjuk. A combok tetejére rárakjuk a szalonna másik felét, majd a fehér borral leöntjük. A tál tetejével befedjük és kb 30-35 percig sütjük, míg a hús megpuhul. Ekkor leöntjük a levét és a tejföllel összekeverjük. Visszaöntjük a húsra és most már fedő nélkül sütjük, míg szép piros lesz. Kb.10 perc. Párolt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

