Rántott hús kicsit másképp, hercegnőburgonyával recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, besózzuk és a szokott módón bepanírozzuk. Készíthettünk töltött rántott húst is, ebben az esetben kettéhajtjuk és sonkával és sajttal töltjük, majd így panírozzuk.
Sütőpapíros tepsibe helyezzünk, mindkét oldalára csepegtetünk pár csepp olajat. 180 fokon 45 percig sütjük, de fél időnél megfordítjuk. Nagyon finom és a legjobb nem terjeng órákig az olaj szag a lakásban.
A krumplit megfőzzük, összetörjük és krumplipürének elkészítjük, de pluszban hozzáadunk egy tojássárgáját is. Majd habnyomó zsákban töltjük és csillagcsövön kinyomjuk sütőpapírra. 200 fokon 20- 30 percig sütjük.
Tipp:
A rántott sajtot is készíthetjük sütőben, a fentiek szerint, de annak elég 20 perc sütés és isteni finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


