Rántott hús kicsit másképp, hercegnőburgonyával recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A húst felszeleteljük, besózzuk és a szokott módón bepanírozzuk. Készíthettünk töltött rántott húst is, ebben az esetben kettéhajtjuk és sonkával és sajttal töltjük, majd így panírozzuk.
Sütőpapíros tepsibe helyezzünk, mindkét oldalára csepegtetünk pár csepp olajat. 180 fokon 45 percig sütjük, de fél időnél megfordítjuk. Nagyon finom és a legjobb nem terjeng órákig az olaj szag a lakásban.
A krumplit megfőzzük, összetörjük és krumplipürének elkészítjük, de pluszban hozzáadunk egy tojássárgáját is. Majd habnyomó zsákban töltjük és csillagcsövön kinyomjuk sütőpapírra. 200 fokon 20- 30 percig sütjük.
Tipp:
A rántott sajtot is készíthetjük sütőben, a fentiek szerint, de annak elég 20 perc sütés és isteni finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »