Rántott hús kicsit másképp, hercegnőburgonyával recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A húst felszeleteljük, besózzuk és a szokott módón bepanírozzuk. Készíthettünk töltött rántott húst is, ebben az esetben kettéhajtjuk és sonkával és sajttal töltjük, majd így panírozzuk.
Sütőpapíros tepsibe helyezzünk, mindkét oldalára csepegtetünk pár csepp olajat. 180 fokon 45 percig sütjük, de fél időnél megfordítjuk. Nagyon finom és a legjobb nem terjeng órákig az olaj szag a lakásban.
A krumplit megfőzzük, összetörjük és krumplipürének elkészítjük, de pluszban hozzáadunk egy tojássárgáját is. Majd habnyomó zsákban töltjük és csillagcsövön kinyomjuk sütőpapírra. 200 fokon 20- 30 percig sütjük.
Tipp:
A rántott sajtot is készíthetjük sütőben, a fentiek szerint, de annak elég 20 perc sütés és isteni finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »