Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott csirkecomb répás rizzsel recept

Rántott csirkecomb répás rizzsel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 db alsó csirkecomb / személy
    • bors
    • chili paprika
    • oregánó
    • fél kg rizs
    • 2db közepes répa
    • 1 kicsi fej vöröshagyma
    • olaj
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • liszt
    • zsemlemorzsa

    Elkészítése:

    A csirke combokról eltávolítom a bőrt, kicsontozom jól megmosom, lecsepegtetem, és a sóval borssal oregánóval és a chilivel fűszerezem, állni hagyom egy fél órát, majd a szokásos módon panírozom és kisütöm.

    Közben a hagymát vékony csíkokra vágom és kevés zsiradékon aranybarnára sütöm. Hozzáadom a rizst felöntöm 2 szeres mennyiségű vízzel, sózom borsozom, közben a répát apró kockára vágom, és amikor már majdnem az összes víz elpárolgott hozzáadom a répát és készre főzöm.

    Tipp:

    Mivel a hús ki van csontozva remekül meg lehet tölteni amivel csak szeretnénk.
    Én most csak a kifőtt rizzsel töltöttem meg.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá