Rántott csirke recept

Hozzávalók:
- csirke comb vagy szárny
- 2-3 erőleves kocka
- só
- bors
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj
Elkészítése:
A csirke szárnyakat vagy combokat megtisztítjuk, átmossuk, egy fazékba rakjuk és sós, borsos vízben közepes lángon főzni kezdjük. Mikor forr a víz, beledobjuk az erőleves kockákat is és kb. 20 percig így főzzük. Ezután leöntjük róla a főzővizet, hűlni hagyjuk.
Előkészítjük a panírozáshoz szükséges alapanyagokat. A csirke részeit sózzuk, borsozzuk, panírozzuk és bő olajban aranybarnára sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »