Rántott csirke recept
Hozzávalók:
- csirke comb vagy szárny
- 2-3 erőleves kocka
- só
- bors
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj
Elkészítése:
A csirke szárnyakat vagy combokat megtisztítjuk, átmossuk, egy fazékba rakjuk és sós, borsos vízben közepes lángon főzni kezdjük. Mikor forr a víz, beledobjuk az erőleves kockákat is és kb. 20 percig így főzzük. Ezután leöntjük róla a főzővizet, hűlni hagyjuk.
Előkészítjük a panírozáshoz szükséges alapanyagokat. A csirke részeit sózzuk, borsozzuk, panírozzuk és bő olajban aranybarnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

