Rakott rántott hús carbonara szósszal recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirke vagy pulyamell
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- 20 dkg bacon
- 30 dkg sajt
- 1 cs carbonara szósz (alap)
- 3 dl tej
Elkészítése:
A húst felszeletelem közepes vastagságúra, majd sózom és kirántom.
Egy lapos jénai aljába teszem a felét, majd rá a bacont, hogy jól befedje aztán ízlés szerint sajtot szórok rá. Ha ezzel megvagyok ráöntöm a carbonara szószt, amit elkészítettem.
3 dl tejet felforralok beleöntöm a port és sűrűre főzöm. A maradék rántott hússal befedem és reszelt sajtal megszórom. 10-15 percre a sütőbe tolom 190 fokra.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »