Rakott rántott hús carbonara szósszal recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirke vagy pulyamell
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- 20 dkg bacon
- 30 dkg sajt
- 1 cs carbonara szósz (alap)
- 3 dl tej
Elkészítése:
A húst felszeletelem közepes vastagságúra, majd sózom és kirántom.
Egy lapos jénai aljába teszem a felét, majd rá a bacont, hogy jól befedje aztán ízlés szerint sajtot szórok rá. Ha ezzel megvagyok ráöntöm a carbonara szószt, amit elkészítettem.
3 dl tejet felforralok beleöntöm a port és sűrűre főzöm. A maradék rántott hússal befedem és reszelt sajtal megszórom. 10-15 percre a sütőbe tolom 190 fokra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »