Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ragacsos csirkeszárnyak recept

Ragacsos csirkeszárnyak
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkeszárny
    • 1 dl szójaszósz
    • 4 ek méz
    • 1 dl ketchhup
    • 1 tk. curry
    • 1 csipet csilli pehely ( aki nem szereti, ki is hagyhatja)
    • 1 dl olaj
    • 3 gerezd zúzott fokhagyma
    • 1 ág oregánó (vagy 1 tk. szárított)

    Elkészítése:

    A csirkeszárnyak végeit levagdossuk, azokra most nem lesz szükségünk.

    A páchoz összekeverjük a hozzávalókat, és alaposan beleforgatjuk a csirkehúst.

    Letakarjuk, és legalább két órán át hagyjuk pácolódni a hűtőben. Utána sütőtálba tesszük a szárnyakat, és rákanalazzuk a páclevet.

    Lefedjük alufóliával, így sütjük egy órán át, majd fólia nélkül, kétszer-háromszor meglocsolgatva aszaftjával még egy fél órát. Lehet is tálalni.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá