Ragacsos csirkeszárnyak recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- 1 dl szójaszósz
- 4 ek méz
- 1 dl ketchhup
- 1 tk. curry
- 1 csipet csilli pehely ( aki nem szereti, ki is hagyhatja)
- 1 dl olaj
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 ág oregánó (vagy 1 tk. szárított)
Elkészítése:
A csirkeszárnyak végeit levagdossuk, azokra most nem lesz szükségünk.
A páchoz összekeverjük a hozzávalókat, és alaposan beleforgatjuk a csirkehúst.
Letakarjuk, és legalább két órán át hagyjuk pácolódni a hűtőben. Utána sütőtálba tesszük a szárnyakat, és rákanalazzuk a páclevet.
Lefedjük alufóliával, így sütjük egy órán át, majd fólia nélkül, kétszer-háromszor meglocsolgatva aszaftjával még egy fél órát. Lehet is tálalni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »