Rácos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé (csinálhatjuk csirkecombbal is)
- 1,2 kg krumpli
- 4 szem nagyobb alma
- 3 fej hagyma
- 4 db paradicsom
- 3 db paprika
- 2 kis pohár tejföl
- babérlevél, só, pirospaprika
Elkészítése:
Karikára vágott, megsózott krumplit rétegezzük kiolajozott tűzálló tálba. Közé kerül egy réteg cikkekre vágott alma.
A krumpli tetejére hagymát, paprikát és paradicsomot karikázunk bőven. Erre fektetjük a besózott csirkemelleket, melyekre 1-1 babérlevelet teszünk.
Lefedve megsütjük. Amikor megsült, de még nem pirult meg, levesszük a babérleveleket és az egészet befedjük egy kevés pirospaprikával elkevert tejföllel.
Ezzel sütjük pirosra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »