Rácos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé (csinálhatjuk csirkecombbal is)
- 1,2 kg krumpli
- 4 szem nagyobb alma
- 3 fej hagyma
- 4 db paradicsom
- 3 db paprika
- 2 kis pohár tejföl
- babérlevél, só, pirospaprika
Elkészítése:
Karikára vágott, megsózott krumplit rétegezzük kiolajozott tűzálló tálba. Közé kerül egy réteg cikkekre vágott alma.
A krumpli tetejére hagymát, paprikát és paradicsomot karikázunk bőven. Erre fektetjük a besózott csirkemelleket, melyekre 1-1 babérlevelet teszünk.
Lefedve megsütjük. Amikor megsült, de még nem pirult meg, levesszük a babérleveleket és az egészet befedjük egy kevés pirospaprikával elkevert tejföllel.
Ezzel sütjük pirosra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »