Rácos csirkemell recept
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé (csinálhatjuk csirkecombbal is)
- 1,2 kg krumpli
- 4 szem nagyobb alma
- 3 fej hagyma
- 4 db paradicsom
- 3 db paprika
- 2 kis pohár tejföl
- babérlevél, só, pirospaprika
Elkészítése:
Karikára vágott, megsózott krumplit rétegezzük kiolajozott tűzálló tálba. Közé kerül egy réteg cikkekre vágott alma.
A krumpli tetejére hagymát, paprikát és paradicsomot karikázunk bőven. Erre fektetjük a besózott csirkemelleket, melyekre 1-1 babérlevelet teszünk.
Lefedve megsütjük. Amikor megsült, de még nem pirult meg, levesszük a babérleveleket és az egészet befedjük egy kevés pirospaprikával elkevert tejföllel.
Ezzel sütjük pirosra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »


