Rácos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé (csinálhatjuk csirkecombbal is)
- 1,2 kg krumpli
- 4 szem nagyobb alma
- 3 fej hagyma
- 4 db paradicsom
- 3 db paprika
- 2 kis pohár tejföl
- babérlevél, só, pirospaprika
Elkészítése:
Karikára vágott, megsózott krumplit rétegezzük kiolajozott tűzálló tálba. Közé kerül egy réteg cikkekre vágott alma.
A krumpli tetejére hagymát, paprikát és paradicsomot karikázunk bőven. Erre fektetjük a besózott csirkemelleket, melyekre 1-1 babérlevelet teszünk.
Lefedve megsütjük. Amikor megsült, de még nem pirult meg, levesszük a babérleveleket és az egészet befedjük egy kevés pirospaprikával elkevert tejföllel.
Ezzel sütjük pirosra.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »