Zsiványbuksza burgonya krokettel recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 80 dkg pulykamell
- 1 kis fej vöröshagyma
- sonka
- sajt
- füstölt kolbász
- bacon
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj
- só
- ételízesítő
Elkészítése:
A húst éles késsel bevágjuk és szétnyitjuk, mint a könyvet. Kiklopfoljuk, sózzuk. Egy kicsit állni hagyjuk, addig elkészítjük a tölteléket.
Felkarikázzuk a hagymát, kolbászt, sonkát.
A húst elővesszük és minden darab húst megtöltünk a következőkkel: sonka, hagyma, kolbászkarika, sajt és a végén a bacon. Ráhajtjuk a hús másik felét és ezután bepanírozzuk, majd forró olajban kisütjük.
Mi most burgonyakrokettel és almapaprikával tálaltuk, de készíthető krumplipürével vagy sült krumplival is. Nagyon finom, különleges íze van.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »


