Krémsajtos göngyölt pulykamell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 nagyobb szelet pulykamell filé
- 20 dkg trappista sajt
- 20 dkg krémsajt
- 2 szál újhagyma
- 10 dkg füstölt sonka
- 1 cs szeletelt bacon
- só
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszerkeverék
Elkészítése:
A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel.A trappista sajtot lereszeljük a hagymát karikákra a sonkát apró kockára vágjuk. A krémsajtot összekeverjük a sonkával,hagymával,reszelt sajttal. Ízesítjük sóval,őrölt borssal. A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük. Minden tekercset mérettől függően 2-3 szelet baconba burkolunk. A “göngyölegeket” szorosan alufóliába csavarjuk,tepsibe vagy jénaiba tesszük és kevés vizet aláöntve előmelegített sütőben kb 30 percet sütjük. Fél óra után kibontjuk a csomagok tetejét és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe amíg szép piros színt kap. Zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »