Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Krémsajtos göngyölt pulykamell recept

Krémsajtos göngyölt pulykamell
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók 4 személyre:

    • 4 nagyobb szelet pulykamell filé
    • 20 dkg trappista sajt
    • 20 dkg krémsajt
    • 2 szál újhagyma
    • 10 dkg füstölt sonka
    • 1 cs szeletelt bacon
    • őrölt fehér bors
    • szárnyas fűszerkeverék

    Elkészítése:
    A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel.A trappista sajtot lereszeljük a hagymát karikákra a sonkát apró kockára vágjuk. A krémsajtot összekeverjük a sonkával,hagymával,reszelt sajttal. Ízesítjük sóval,őrölt borssal. A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük. Minden tekercset mérettől függően 2-3 szelet baconba burkolunk. A “göngyölegeket” szorosan alufóliába csavarjuk,tepsibe vagy jénaiba tesszük és kevés vizet aláöntve előmelegített sütőben kb 30 percet sütjük. Fél óra után kibontjuk a csomagok tetejét és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe amíg szép piros színt kap. Zöldséges rizst készítettem mellé.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá