Gombás töltött pulyka recept

Hozzávalók:
- 80 dkg pulykamell
- 2 dl rizs
- 300 g gomba
- 1 vöröshagyma
- 2 zsemle
- só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj
- fűszerek ízlés szerint
Elkészítése:
A gombát megtisztítjuk, szeleteljük, a hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk. Beletesszük a gombát, pici só, pici fehér bors, 1 mokkás kanál citromlével, 10-15 percig lassú tűzön pirítjuk. A húst szeleteljük, kissé kiverjük és enyhén sózzuk. Zsemlét áztatunk tojással kevés pirított gombával, só, fehér borssal ízesítjük. A húsokat megtöltjük és a kikent tepsibe tesszük, a sütés feléhez közeledve megszórjuk sajttal és készre sütjük. Ha szeretjük, meglehet egy kis sült csirke fűszersóval bolondítani. A rizst sós vízben főzzük meg 2dl rizs 8dl víz. Ha megfőtt, leöblítjük és utána lehet ízlés szerint ízesíteni.
Sztori: Nagyon szeretjük a gombát és egészséges is! Ez az az étel, amit soha nem lehet megunni és mindig lehet variálni kinek-kinek ízlése szerint!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »