Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás töltött pulyka recept

Gombás töltött pulyka
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg pulykamell
    • 2 dl rizs
    • 300 g gomba
    • 1 vöröshagyma
    • 2 zsemle
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • olaj
    • fűszerek ízlés szerint

    Elkészítése:
    A gombát megtisztítjuk, szeleteljük, a hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk. Beletesszük a gombát, pici só, pici fehér bors, 1 mokkás kanál citromlével, 10-15 percig lassú tűzön pirítjuk. A húst szeleteljük, kissé kiverjük és enyhén sózzuk. Zsemlét áztatunk tojással kevés pirított gombával, só, fehér borssal ízesítjük. A húsokat megtöltjük és a kikent tepsibe tesszük, a sütés feléhez közeledve megszórjuk sajttal és készre sütjük. Ha szeretjük, meglehet egy kis sült csirke fűszersóval bolondítani. A rizst sós vízben főzzük meg 2dl rizs 8dl víz. Ha megfőtt, leöblítjük és utána lehet ízlés szerint ízesíteni.

    Sztori: Nagyon szeretjük a gombát és egészséges is! Ez az az étel, amit soha nem lehet megunni és mindig lehet variálni kinek-kinek ízlése szerint!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá