Hozzávalók:
Elkészítése:
A gombát megtisztítjuk, szeleteljük, a hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk. Beletesszük a gombát, pici só, pici fehér bors, 1 mokkás kanál citromlével, 10-15 percig lassú tűzön pirítjuk. A húst szeleteljük, kissé kiverjük és enyhén sózzuk. Zsemlét áztatunk tojással kevés pirított gombával, só, fehér borssal ízesítjük. A húsokat megtöltjük és a kikent tepsibe tesszük, a sütés feléhez közeledve megszórjuk sajttal és készre sütjük. Ha szeretjük, meglehet egy kis sült csirke fűszersóval bolondítani. A rizst sós vízben főzzük meg 2dl rizs 8dl víz. Ha megfőtt, leöblítjük és utána lehet ízlés szerint ízesíteni.
Sztori: Nagyon szeretjük a gombát és egészséges is! Ez az az étel, amit soha nem lehet megunni és mindig lehet variálni kinek-kinek ízlése szerint!