Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gesztenyés pulyka recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 bébipulyka
    • 20 dkg sertéshús
    • 1/2 kg gesztenye vagy 25 dkg sós gesztenyemassza
    • 20 dkg füstölt szalonna
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 zsemle
    • kevés tej
    • 5 dkg vaj
    • őrölt bors

    Elkészítés:
    A sertéshúst megdaráljuk, és összegyúrjuk a tojással, a tejben megáztatott, kifacsart, megdarált zsemlével, a megfőtt, áttört gesztenyével, 5 deka apróra vágott szalonnával, sóval meg borssal. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a megtisztított pulyka belsejét, a nyílást összetűzzük.A szárnyas mellét-combját alaposan megtűzdeljük szalonnával, és ha a szalonna nem túl sós, egy kissé meg is sózhatjuk a húst. A továbbiakban úgy járunk el vele, mint a sült bébipulykával. Almapüré illik hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá