Gesztenyés pulyka recept

Hozzávalók:
- 1 bébipulyka
- 20 dkg sertéshús
- 1/2 kg gesztenye vagy 25 dkg sós gesztenyemassza
- 20 dkg füstölt szalonna
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 zsemle
- kevés tej
- 5 dkg vaj
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A sertéshúst megdaráljuk, és összegyúrjuk a tojással, a tejben megáztatott, kifacsart, megdarált zsemlével, a megfőtt, áttört gesztenyével, 5 deka apróra vágott szalonnával, sóval meg borssal. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a megtisztított pulyka belsejét, a nyílást összetűzzük.A szárnyas mellét-combját alaposan megtűzdeljük szalonnával, és ha a szalonna nem túl sós, egy kissé meg is sózhatjuk a húst. A továbbiakban úgy járunk el vele, mint a sült bébipulykával. Almapüré illik hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »