Portugál csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 kanál olíva olaj
- 1 kanál pirospaprika
- 1 zöld hegyes erős paprika
- só
- bors
- majoránna
- csípős piros arany
- 8 darab csirkecomb
Elkészítése:
Az olajat egy akkora tálba tesszük, amibe belefér a hús. Hozzáadjuk a pirospaprikát, piros aranyat, borsozzuk, majd a majoránnát is hozzáadjuk. Az erős paprikát kicsire felszeleteljük, majd az is hozzáadjuk a páchoz.
A húsokat jól besózzuk, majd a pácba forgatjuk, hogy mindenhol befedje.
Egy tepsibe vagy jénaiba kevés olajat és vizet öntünk, elrendezzük benne a húsokat, majd a 200 fokra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt megsütjük (közben ha van rá módunk locsolgassuk a levével). Ha szükséges takarjuk le alufóliával, majd vegyük le és süssük aranybarnára.
Burgonyát és rizst is adhatunk hozzá.
Nagyon finom!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »