Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Portugál csirke recept

Portugál csirke
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 8 kanál olíva olaj
    • 1 kanál pirospaprika
    • 1 zöld hegyes erős paprika
    • bors
    • majoránna
    • csípős piros arany
    • 8 darab csirkecomb

     Elkészítése:

    Az olajat egy akkora tálba tesszük, amibe belefér a hús. Hozzáadjuk a pirospaprikát, piros aranyat, borsozzuk, majd a majoránnát is hozzáadjuk. Az erős paprikát kicsire felszeleteljük, majd az is hozzáadjuk a páchoz.

    A húsokat jól besózzuk, majd a pácba forgatjuk, hogy mindenhol befedje.

    Egy tepsibe vagy jénaiba kevés olajat és vizet öntünk, elrendezzük benne a húsokat, majd a 200 fokra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt megsütjük (közben ha van rá módunk locsolgassuk a levével). Ha szükséges takarjuk le alufóliával, majd vegyük le és süssük aranybarnára.

    Burgonyát és rizst is adhatunk hozzá.

    Nagyon finom!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá