Portugál csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 kanál olíva olaj
- 1 kanál pirospaprika
- 1 zöld hegyes erős paprika
- só
- bors
- majoránna
- csípős piros arany
- 8 darab csirkecomb
Elkészítése:
Az olajat egy akkora tálba tesszük, amibe belefér a hús. Hozzáadjuk a pirospaprikát, piros aranyat, borsozzuk, majd a majoránnát is hozzáadjuk. Az erős paprikát kicsire felszeleteljük, majd az is hozzáadjuk a páchoz.
A húsokat jól besózzuk, majd a pácba forgatjuk, hogy mindenhol befedje.
Egy tepsibe vagy jénaiba kevés olajat és vizet öntünk, elrendezzük benne a húsokat, majd a 200 fokra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt megsütjük (közben ha van rá módunk locsolgassuk a levével). Ha szükséges takarjuk le alufóliával, majd vegyük le és süssük aranybarnára.
Burgonyát és rizst is adhatunk hozzá.
Nagyon finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »