Párolt jércemell gombamártással recept

Hozzávalók:
- 4 db jércemell filé
- 20-25 dkg csiperkegomba
- 5 dkg liszt
- 3 dkg margarin
- 2 dkg só
- 2 dl tejföl
- friss petrezselyem
Elkészítése:
A jércemellet felcsíkozzuk, majd mind a két felét porosra sütjük, egy kevés vizet öntünk alá és 20-25 percig pároljuk. A lisztet és a margarint elkeverjük csomómentesre. A megpuhult húsra tesszük a karikákra vagdalt gombát megsózzuk, megborsozzuk megszórjuk a petrezselyemmel ezt egy picit össze főzzük, és ráhelyezzük a lisztes margarint, majd a tejfölt, és kevés vízet(kb. 1 dl, ugy h ellepje) ás 10 percig főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »