Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Párolt jércemell gombamártással recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 db jércemell filé
    • 20-25 dkg csiperkegomba
    • 5 dkg liszt
    • 3 dkg margarin
    • 2 dkg só
    • 2 dl tejföl
    • friss petrezselyem

    Elkészítése:
    A jércemellet felcsíkozzuk, majd mind a két felét porosra sütjük, egy kevés vizet öntünk alá és 20-25 percig pároljuk. A lisztet és a margarint elkeverjük csomómentesre. A megpuhult húsra tesszük a karikákra vagdalt gombát megsózzuk, megborsozzuk megszórjuk a petrezselyemmel ezt egy picit össze főzzük, és ráhelyezzük a lisztes margarint, majd a tejfölt, és kevés vízet(kb. 1 dl, ugy h ellepje) ás 10 percig főzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá