Párizsi pulykamell recept

Hozzávalók:
- 1 lebőrözött, kicsontozott pulykamell
- az áztatáshoz tej
- 2 gerezd fokhagyma
- só
A panírozáshoz:
- 25 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kevés tej
A sütéshez:
- bőven olaj
Elkészítés:
A húst rostjaira merőlegesen félujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és milliméternyi közökben bevagdossuk, esetleg ki is verjük. Egy éjszakára tört fokhagymával meg sóval ízesített tejbe áztatjuk. Másnap a nedvességet papírtörölközővel leitatjuk róla és a hússzeleteket először lisztbe, majd a tojással, liszttel egy kevés tejjel simára kevert sűrű palacsintamasszába mártjuk,
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »