Párizsi pulykamell recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 lebőrözött, kicsontozott pulykamell
- az áztatáshoz tej
- 2 gerezd fokhagyma
- só
A panírozáshoz:
- 25 dkg liszt
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kevés tej
A sütéshez:
- bőven olaj
Elkészítés:
A húst rostjaira merőlegesen félujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és milliméternyi közökben bevagdossuk, esetleg ki is verjük. Egy éjszakára tört fokhagymával meg sóval ízesített tejbe áztatjuk. Másnap a nedvességet papírtörölközővel leitatjuk róla és a hússzeleteket először lisztbe, majd a tojással, liszttel egy kevés tejjel simára kevert sűrű palacsintamasszába mártjuk,
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.