Párizsi pulykamell recept

Hozzávalók:
- 1 lebőrözött, kicsontozott pulykamell
- az áztatáshoz tej
- 2 gerezd fokhagyma
- só
A panírozáshoz:
- 25 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kevés tej
A sütéshez:
- bőven olaj
Elkészítés:
A húst rostjaira merőlegesen félujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és milliméternyi közökben bevagdossuk, esetleg ki is verjük. Egy éjszakára tört fokhagymával meg sóval ízesített tejbe áztatjuk. Másnap a nedvességet papírtörölközővel leitatjuk róla és a hússzeleteket először lisztbe, majd a tojással, liszttel egy kevés tejjel simára kevert sűrű palacsintamasszába mártjuk,
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »