Párizsi csirkemell krumplipürével recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- só, bors
- kevés liszt
- Tésztához:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15-20 dkg liszt
- só, bors
- 1 csokor friss petrezselyemzöld
Elkészítés:
Csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, kis ideig állni hagyjuk. Addig sűrű palacsintatésztát készítünk, sóval, borssal fűszerezzük, majd apróra vágott friss petrezselyemzöldet keverünk hozzá. Ezután a csirkemellet lisztbe forgatjuk, és a palacsintatésztába belemártjuk. Forró olajban megsütjük. Sültburgonyával vagy burgonyapürével tálaljuk. Nagyon kiadós!
Küldte: Göndöczné Anikó
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

