Párizsi csirkemell krumplipürével recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- só, bors
- kevés liszt
- Tésztához:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15-20 dkg liszt
- só, bors
- 1 csokor friss petrezselyemzöld
Elkészítés:
Csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, kis ideig állni hagyjuk. Addig sűrű palacsintatésztát készítünk, sóval, borssal fűszerezzük, majd apróra vágott friss petrezselyemzöldet keverünk hozzá. Ezután a csirkemellet lisztbe forgatjuk, és a palacsintatésztába belemártjuk. Forró olajban megsütjük. Sültburgonyával vagy burgonyapürével tálaljuk. Nagyon kiadós!
Küldte: Göndöczné Anikó
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »