Párizsi csirkemell krumplipürével recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- só, bors
- kevés liszt
- Tésztához:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15-20 dkg liszt
- só, bors
- 1 csokor friss petrezselyemzöld
Elkészítés:
Csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, kis ideig állni hagyjuk. Addig sűrű palacsintatésztát készítünk, sóval, borssal fűszerezzük, majd apróra vágott friss petrezselyemzöldet keverünk hozzá. Ezután a csirkemellet lisztbe forgatjuk, és a palacsintatésztába belemártjuk. Forró olajban megsütjük. Sültburgonyával vagy burgonyapürével tálaljuk. Nagyon kiadós!
Küldte: Göndöczné Anikó
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

