Paradicsommal, kecskesajttal sült csirkemell recept

Hozzávalók:
- 4 csirkemellfilé
- 3-4 paradicsom
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg vaj
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk őrölt fehér borssal. A hússzeleteket kevés vajon elősütjük /éppen csak fehéredésig/. A paradicsomokat és a kecskesajtot fél cm vastag szeletekre vágjuk.
A csirkemelleket tepsibe, vagy jénaiba tesszük egymás mellé. Mindegyikre teszünk 3-4 szelet paradicsomot, majd 2-2 szelet kecskesajttal betakarjuk.
Sütőben 160 fokon, 15-20 perc alatt készre sütjük.
Köretnek rizst, vagy friss salátát ajánlok hozzá! Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »