Paradicsommal, kecskesajttal sült csirkemell recept
Hozzávalók:
- 4 csirkemellfilé
- 3-4 paradicsom
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg vaj
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk őrölt fehér borssal. A hússzeleteket kevés vajon elősütjük /éppen csak fehéredésig/. A paradicsomokat és a kecskesajtot fél cm vastag szeletekre vágjuk.
A csirkemelleket tepsibe, vagy jénaiba tesszük egymás mellé. Mindegyikre teszünk 3-4 szelet paradicsomot, majd 2-2 szelet kecskesajttal betakarjuk.
Sütőben 160 fokon, 15-20 perc alatt készre sütjük.
Köretnek rizst, vagy friss salátát ajánlok hozzá! Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

