Paradicsommal, kecskesajttal sült csirkemell recept

Hozzávalók:
- 4 csirkemellfilé
- 3-4 paradicsom
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg vaj
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk őrölt fehér borssal. A hússzeleteket kevés vajon elősütjük /éppen csak fehéredésig/. A paradicsomokat és a kecskesajtot fél cm vastag szeletekre vágjuk.
A csirkemelleket tepsibe, vagy jénaiba tesszük egymás mellé. Mindegyikre teszünk 3-4 szelet paradicsomot, majd 2-2 szelet kecskesajttal betakarjuk.
Sütőben 160 fokon, 15-20 perc alatt készre sütjük.
Köretnek rizst, vagy friss salátát ajánlok hozzá! Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »