Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Panírozott csirke falatkák, pirított padlizsánnal recept

Panírozott csirke falatkák, pirított padlizsánnal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 40-50 dkg csirkehús
    • liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa
    • olaj
    • 1 db érett padlizsán
    • rizs
    • kukorica
    • bors

    Elkészítése:

    A csirkehúst apróbb csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe, tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban pirosra sütjük.

    A padlizsánt meghámozzuk, kisebb kockára vágjuk, majd forró olajban kevés sóval és borssal fűszerezve forró olajba tesszük és megpirítjuk.

    Rizses kukoricával, vagy rizibizivel is fogyaszthatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá