Panírozott csirke falatkák, pirított padlizsánnal recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 40-50 dkg csirkehús
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj
- 1 db érett padlizsán
- rizs
- kukorica
- só
- bors
Elkészítése:
A csirkehúst apróbb csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe, tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban pirosra sütjük.
A padlizsánt meghámozzuk, kisebb kockára vágjuk, majd forró olajban kevés sóval és borssal fűszerezve forró olajba tesszük és megpirítjuk.
Rizses kukoricával, vagy rizibizivel is fogyaszthatjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.