Pácolt frissensült recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2 nagyobb csirkemell/vagy 4 szelet sertéscomb vagy 4 szelet tarja/
- 2 ek mustár
- 1 ek olaj
- liszt
- késhegynyi őrölt bors
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemelleket kicsontozzuk lebőrözzük
és kissé kiverjük. Az olajat a mustárt a borssal összekeverjük,majd a hússzeleteket bekenjük.Letakarva legalább 2-3 óráig hűtőben érleljük.De előző este is előkészíthetjük.Utána a húst lisztben megforgatjuk és forró olajba téve mindkét oldalát szép pirosra sütjük.Tartármártással ízesített salátával és új burgonyával tálaljuk.Lehet burgonyapürével tálalni ugyis finom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.