Pácolt csirkecomb recept

Hozzávalók 6 db combhoz:
Páchoz:
- 4 ek ketchup
- 3 ek mustár
- 2 ek majonéz
- 2 mk őrölt bors
- 2 mk majoránna
- 1 mk oregánó
- 3 gerezd fokhagyma
- 4 babérlevél
Burgonyapüréhez:
- 1 kg burgonya
- tejföl
- vaj
Uborkasalátához:
- 2-3 uborka
- víz
- ecet
- cukor
Elkészítése:
A csirkecomb bőrét lehúzzuk, megmossuk és a csontnál bevágjuk. Elkészítjük a pácot, beletesszük a combokat, jól elkeverjük és letakarva hütőbe tesszük pár órára. A burgonyapürét és az uborkasalátát elkészítjük a szokásos módon. A sütőzacskót kisebb tepsibe rakjuk, öntsünk bele egy pici olajat és tegyük bele a combokat, a zacskó száját kössük be és szurkáljuk meg tűvel pár helyen. Előmelegített sütöben 30 percig pároljuk, szétvágjuk a zacskót és még 25 percig pirítjuk.
Jó étvágyat! :-)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »