Pácolt csirkecomb recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók 6 db combhoz:
Páchoz:
- 4 ek ketchup
- 3 ek mustár
- 2 ek majonéz
- 2 mk őrölt bors
- 2 mk majoránna
- 1 mk oregánó
- 3 gerezd fokhagyma
- 4 babérlevél
Burgonyapüréhez:
- 1 kg burgonya
- tejföl
- vaj
Uborkasalátához:
- 2-3 uborka
- víz
- ecet
- cukor
Elkészítése:
A csirkecomb bőrét lehúzzuk, megmossuk és a csontnál bevágjuk. Elkészítjük a pácot, beletesszük a combokat, jól elkeverjük és letakarva hütőbe tesszük pár órára. A burgonyapürét és az uborkasalátát elkészítjük a szokásos módon. A sütőzacskót kisebb tepsibe rakjuk, öntsünk bele egy pici olajat és tegyük bele a combokat, a zacskó száját kössük be és szurkáljuk meg tűvel pár helyen. Előmelegített sütöben 30 percig pároljuk, szétvágjuk a zacskót és még 25 percig pirítjuk.
Jó étvágyat! :-)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.