Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pácolt csirkecomb recept

Pácolt csirkecomb
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók 6 db combhoz:
    Páchoz:

    • 4 ek ketchup
    • 3 ek mustár
    • 2 ek majonéz
    • 2 mk őrölt bors
    • 2 mk majoránna
    • 1 mk oregánó
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 4 babérlevél

    Burgonyapüréhez:

    • 1 kg burgonya
    • tejföl
    • vaj

    Uborkasalátához:

    • 2-3 uborka
    • víz
    • ecet
    • cukor

    Elkészítése:
    A csirkecomb bőrét lehúzzuk, megmossuk és a csontnál bevágjuk. Elkészítjük a pácot, beletesszük a combokat, jól elkeverjük és letakarva hütőbe tesszük pár órára. A burgonyapürét és az uborkasalátát elkészítjük a szokásos módon. A sütőzacskót kisebb tepsibe rakjuk, öntsünk bele egy pici olajat és tegyük bele a combokat, a zacskó száját kössük be és szurkáljuk meg tűvel pár helyen. Előmelegített sütöben 30 percig pároljuk, szétvágjuk a zacskót és még 25 percig pirítjuk.
    Jó étvágyat! :-)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá