Pácolt csirkecomb

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók 6 db combhoz:
Páchoz:

  • 4 ek ketchup
  • 3 ek mustár
  • 2 ek majonéz
  • 2 mk őrölt bors
  • 2 mk majoránna
  • 1 mk oregánó
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 4 babérlevél

Burgonyapüréhez:

  • 1 kg burgonya
  • tejföl
  • vaj

Uborkasalátához:

  • 2-3 uborka
  • víz
  • ecet
  • cukor

Elkészítése:
A csirkecomb bőrét lehúzzuk, megmossuk és a csontnál bevágjuk. Elkészítjük a pácot, beletesszük a combokat, jól elkeverjük és letakarva hütőbe tesszük pár órára. A burgonyapürét és az uborkasalátát elkészítjük a szokásos módon. A sütőzacskót kisebb tepsibe rakjuk, öntsünk bele egy pici olajat és tegyük bele a combokat, a zacskó száját kössük be és szurkáljuk meg tűvel pár helyen. Előmelegített sütöben 30 percig pároljuk, szétvágjuk a zacskót és még 25 percig pirítjuk.
Jó étvágyat! :-)