Őzgerinces-baconos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 1 cs bacon szalonna
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek tejföl
- 3 ek liszt
- 10 dkg reszelt trappista sajt
- ételízesítő, fehér bors
- petrezselyem
Elkészítése:
A csirkemelleket apró kockákra vágjuk, hozzátesszük a felvert tojásokat, a lisztet, tejfölt, sajtot, petrezselymet, majd ízlés szerint fűszerezzük ételízesítővel, fehér borssal. 1-2 órát állni hagyjuk.
Egy őzgerinc sütőt kiolajozunk, megszórjuk zsemlemorzsával, majd a bacon szeleteket egymás után rakosgatjuk, hogy mind a két oldaláról egyformán maradjon bacon. Erre halmozzuk a már összekevert húst, majd a bacon széleit ráhajtjuk.
Előmelegített sütőbe tesszük, közepes lángon sütjük. Ha kicsit hűlt a hús kiborítjuk az őzgerincformából és tálaljuk. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »