Őzgerinces-baconos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 1 cs bacon szalonna
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek tejföl
- 3 ek liszt
- 10 dkg reszelt trappista sajt
- ételízesítő, fehér bors
- petrezselyem
Elkészítése:
A csirkemelleket apró kockákra vágjuk, hozzátesszük a felvert tojásokat, a lisztet, tejfölt, sajtot, petrezselymet, majd ízlés szerint fűszerezzük ételízesítővel, fehér borssal. 1-2 órát állni hagyjuk.
Egy őzgerinc sütőt kiolajozunk, megszórjuk zsemlemorzsával, majd a bacon szeleteket egymás után rakosgatjuk, hogy mind a két oldaláról egyformán maradjon bacon. Erre halmozzuk a már összekevert húst, majd a bacon széleit ráhajtjuk.
Előmelegített sütőbe tesszük, közepes lángon sütjük. Ha kicsit hűlt a hús kiborítjuk az őzgerincformából és tálaljuk. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »