Őzgerinces-baconos csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 1 cs bacon szalonna
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 ek tejföl
- 3 ek liszt
- 10 dkg reszelt trappista sajt
- ételízesítő, fehér bors
- petrezselyem
Elkészítése:
A csirkemelleket apró kockákra vágjuk, hozzátesszük a felvert tojásokat, a lisztet, tejfölt, sajtot, petrezselymet, majd ízlés szerint fűszerezzük ételízesítővel, fehér borssal. 1-2 órát állni hagyjuk.
Egy őzgerinc sütőt kiolajozunk, megszórjuk zsemlemorzsával, majd a bacon szeleteket egymás után rakosgatjuk, hogy mind a két oldaláról egyformán maradjon bacon. Erre halmozzuk a már összekevert húst, majd a bacon széleit ráhajtjuk.
Előmelegített sütőbe tesszük, közepes lángon sütjük. Ha kicsit hűlt a hús kiborítjuk az őzgerincformából és tálaljuk. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

