Oregánós, fokhagymás, paradicsomos csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 3 db egész csirkecomb
- 5 db nagy paradicsom
- egy nagy fej fokhagyma
- olaj
- só, bors
Elkészítése:
Az egész combokat megmosom, lenyúzom, kettévágom, és egy üvegtepsibe teszem, majd olajat, és vizet öntök alá.
A fokhagymát megpucolom, a gerezdeket vékony csíkokra vágom, és ráteszem a húsra, hogy mindenütt befedje.
Ízlés szerint sót, borsot és oregánót szórok rá (ez utóbbiból jó sokat).
A paradicsomokat megmosom, vékony karikákra vágom. és befedem vele a húst.
A tepsi tetejét fóliával letakarom, 25 percig így, majd a fóliát levéve további 20 percig sütöm.
Köretként én kukoricás rizst tálaltam mellé.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »