Oregánós, fokhagymás, paradicsomos csirkecomb recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 3 db egész csirkecomb
- 5 db nagy paradicsom
- egy nagy fej fokhagyma
- olaj
- só, bors
Elkészítése:
Az egész combokat megmosom, lenyúzom, kettévágom, és egy üvegtepsibe teszem, majd olajat, és vizet öntök alá.
A fokhagymát megpucolom, a gerezdeket vékony csíkokra vágom, és ráteszem a húsra, hogy mindenütt befedje.
Ízlés szerint sót, borsot és oregánót szórok rá (ez utóbbiból jó sokat).
A paradicsomokat megmosom, vékony karikákra vágom. és befedem vele a húst.
A tepsi tetejét fóliával letakarom, 25 percig így, majd a fóliát levéve további 20 percig sütöm.
Köretként én kukoricás rizst tálaltam mellé.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.