Oregánós, fokhagymás, paradicsomos csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 3 db egész csirkecomb
- 5 db nagy paradicsom
- egy nagy fej fokhagyma
- olaj
- só, bors
Elkészítése:
Az egész combokat megmosom, lenyúzom, kettévágom, és egy üvegtepsibe teszem, majd olajat, és vizet öntök alá.
A fokhagymát megpucolom, a gerezdeket vékony csíkokra vágom, és ráteszem a húsra, hogy mindenütt befedje.
Ízlés szerint sót, borsot és oregánót szórok rá (ez utóbbiból jó sokat).
A paradicsomokat megmosom, vékony karikákra vágom. és befedem vele a húst.
A tepsi tetejét fóliával letakarom, 25 percig így, majd a fóliát levéve további 20 percig sütöm.
Köretként én kukoricás rizst tálaltam mellé.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »