Oregánós, fokhagymás, paradicsomos csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 3 db egész csirkecomb
- 5 db nagy paradicsom
- egy nagy fej fokhagyma
- olaj
- só, bors
Elkészítése:
Az egész combokat megmosom, lenyúzom, kettévágom, és egy üvegtepsibe teszem, majd olajat, és vizet öntök alá.
A fokhagymát megpucolom, a gerezdeket vékony csíkokra vágom, és ráteszem a húsra, hogy mindenütt befedje.
Ízlés szerint sót, borsot és oregánót szórok rá (ez utóbbiból jó sokat).
A paradicsomokat megmosom, vékony karikákra vágom. és befedem vele a húst.
A tepsi tetejét fóliával letakarom, 25 percig így, majd a fóliát levéve további 20 percig sütöm.
Köretként én kukoricás rizst tálaltam mellé.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »