Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Oregánós, fokhagymás, paradicsomos csirkecomb recept

Oregánós, fokhagymás, paradicsomos csirkecomb
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 3 db egész csirkecomb
    • 5 db nagy paradicsom
    • egy nagy fej fokhagyma
    • olaj
    • só, bors

    Elkészítése:

    Az egész combokat megmosom, lenyúzom, kettévágom, és egy üvegtepsibe teszem, majd olajat, és vizet öntök alá.

    A fokhagymát megpucolom, a gerezdeket vékony csíkokra vágom, és ráteszem a húsra, hogy mindenütt befedje.

    Ízlés szerint sót, borsot és oregánót szórok rá (ez utóbbiból jó sokat).

    A paradicsomokat megmosom, vékony karikákra vágom. és befedem vele a húst.

    A tepsi tetejét fóliával letakarom, 25 percig így, majd a fóliát levéve további 20 percig sütöm.

    Köretként én kukoricás rizst tálaltam mellé.

    Jó étvágyat!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá