Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Oregánós csirkeragu párolt rizzsel recept

Oregánós csirkeragu párolt rizzsel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkemell
    • 1 fej vöröshagyma
    • 4-5 gerezd fokhagyma
    • őrölt bors, oregánó, só, delikát
    • 4 ek olaj
    • 4 dl főzőtejszín
    • 50 dkg rizs

    Elkészítése:

    A csirkemellet megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát átpréseljük, majd kevés olajon rövid idő alatt megdinszteljük. Rádobjuk a húst, átforgatjuk, borsozzuk és oregánóval fűszerezzük, majd lefedve a saját levében 15 percig pároljuk.

    Ezt követően felöntjük a főzőtejszínnel, sózzuk, delikáttal ízesítjük és néhány perc alatt összerottyantjuk. Melegen párolt rizzsel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá