Négysajtos csirkemell kukoricás rizzsel recept

Hozzávalók:
- 500 g csirkemellfilé
- 4 féle sajt
- só
- bors
- 4 dl víz
- kevés olaj
- 1 konzerv kukorica
- 2 zacskó gyors rizs
Elkészítése:
A húst alaposan megmossuk, a vizet leitatjuk róla és kisebb kockákra, vagy csíkokra vágjuk.
Sóval, borssal megszórjuk, majd kevés olajon egy serpenyőben fehérre pirítjuk.
Felöntjük a vízzel és puhára pároljuk. Hozzáadjuk a 4 különböző fajta, lereszelt sajtot és összefőzzük.
Ha szükséges, pótoljuk az időközben elpárolgott vizet.
A gyors rizst sós, forró vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük.
Összekeverjük a kukoricával és a közben elkészült sajtos hússal kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »