Négysajtos csirkemell kukoricás rizzsel recept
Hozzávalók:
- 500 g csirkemellfilé
- 4 féle sajt
- só
- bors
- 4 dl víz
- kevés olaj
- 1 konzerv kukorica
- 2 zacskó gyors rizs
Elkészítése:
A húst alaposan megmossuk, a vizet leitatjuk róla és kisebb kockákra, vagy csíkokra vágjuk.
Sóval, borssal megszórjuk, majd kevés olajon egy serpenyőben fehérre pirítjuk.
Felöntjük a vízzel és puhára pároljuk. Hozzáadjuk a 4 különböző fajta, lereszelt sajtot és összefőzzük.
Ha szükséges, pótoljuk az időközben elpárolgott vizet.
A gyors rizst sós, forró vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük.
Összekeverjük a kukoricával és a közben elkészült sajtos hússal kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

