Narancsos csirkemell recept
Hozzávalók:
- 500 gr csirkemell
- 4 db narancs
- 1 narancs leve
- 100 ml víz
- cukor, vagy édesítő szer
- 1 kk vanília aroma
- só
- őrölt fekete bors
- 1-2 ek olíva olaj
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük, a narancsok héját lereszeljük (a fehér részét nem). Eltávolítjuk a narancsokról a fehér részt, majd gerezdekre szedjük és felvágjuk kis darabokra. A húst egy tálban összeforgatjuk sóval, borssal, vanília aromával és narancshéjjal. Serpenyőben, kevés olajon pár percig sütjük, majd rátesszük a narancs darabokat. Folyamatosan kevergetve sütjük, majd felengedjük vízzel és 1 narancs levével. Ízlés szerint édesítjük, majd a lében készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

