Mustáros tepsis csirkecombok recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 6-8 db alsó csirkecomb
- só-bors
- 1 fej hagyma
- 3 ek mustár
- 1 kis doboz tejfől
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - olaj
Elkészítése:
A combokat megmosom és megpucolom. A hagymát egy jénai aljára karikázom, ráhelyezem a fűszerezett combokat és egy kevés olajjal meglocsolom, majd öntök rá 1 dl vizet.
Fólia alatt 20 percig sütöm. Amíg sül, elkészítem a masszát. Összekeverem a tejfölt, a mustárt és a tojást, majd a húsra öntöm és fólia nélkül még fél órát sütöm 180 fokon.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »


