Mustáros tepsis csirkecombok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6-8 db alsó csirkecomb
- só-bors
- 1 fej hagyma
- 3 ek mustár
- 1 kis doboz tejfől
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj
Elkészítése:
A combokat megmosom és megpucolom. A hagymát egy jénai aljára karikázom, ráhelyezem a fűszerezett combokat és egy kevés olajjal meglocsolom, majd öntök rá 1 dl vizet.
Fólia alatt 20 percig sütöm. Amíg sül, elkészítem a masszát. Összekeverem a tejfölt, a mustárt és a tojást, majd a húsra öntöm és fólia nélkül még fél órát sütöm 180 fokon.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »