Mustáros tepsis csirkecombok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6-8 db alsó csirkecomb
- só-bors
- 1 fej hagyma
- 3 ek mustár
- 1 kis doboz tejfől
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj
Elkészítése:
A combokat megmosom és megpucolom. A hagymát egy jénai aljára karikázom, ráhelyezem a fűszerezett combokat és egy kevés olajjal meglocsolom, majd öntök rá 1 dl vizet.
Fólia alatt 20 percig sütöm. Amíg sül, elkészítem a masszát. Összekeverem a tejfölt, a mustárt és a tojást, majd a húsra öntöm és fólia nélkül még fél órát sütöm 180 fokon.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »