Mustáros-tejszínes csirke fusillivel recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 csirkemell
- 15 dkg apró csiperke
- mustár
- só
- fehér bors
- 2-3 dl tejszín
- fusilli tészta
- petrezselyem
- reszelt mozzarella sajt
- vaj
Elkészítése:
A húst hideg vízben alaposan megmossuk, majd kis kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, a nagyobb darabokat félbevágjuk.
Egy serpenyőben kevés vajat hevítünk. Rádobjuk a húsokat, és gyakran kevergetve fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a gombát is.
Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a mustárt, elkeverjük, majd felöntjük a tejszínnel. Néhány percig kevergetve készre főzzük.
A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, leszűrjük és a tányérra szedjük. Ráhalmozzuk a tejszínes csirkét, a tetejét aprított petrezselyemmel és reszelt sajttal megszórjuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

