Mustáros-tejszínes csirke fusillivel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csirkemell
- 15 dkg apró csiperke
- mustár
- só
- fehér bors
- 2-3 dl tejszín
- fusilli tészta
- petrezselyem
- reszelt mozzarella sajt
- vaj
Elkészítése:
A húst hideg vízben alaposan megmossuk, majd kis kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, a nagyobb darabokat félbevágjuk.
Egy serpenyőben kevés vajat hevítünk. Rádobjuk a húsokat, és gyakran kevergetve fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a gombát is.
Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a mustárt, elkeverjük, majd felöntjük a tejszínnel. Néhány percig kevergetve készre főzzük.
A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, leszűrjük és a tányérra szedjük. Ráhalmozzuk a tejszínes csirkét, a tetejét aprított petrezselyemmel és reszelt sajttal megszórjuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »