Mustáros-fokhagymás csirkecomb falatok recept
Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 1 ek mustár
- 4 gerezd áttört fokhagyma
- 2 ek olívaolaj
- 1 kk őrölt fehér bors
- 1 tk só
- 1 kk tabasco szósz (elhagyható)
Elkészítése:
A húst lebőrözöm, kicsontozom és felkockázom (1 x 1 cm).
Egy tálban összekeverem a hozzávalókat, majd hozzáadom a húst, elkeverem, és 20 percre hűtőbe teszem.
Pihenés után egy forró serpenyőbe borítom a húst, és zsírjára sütöm.
Sült krumplival, párolt rizzsel, vagy salátával tálalom.
A mustáros-fokhagymás csirkecomb falatok kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 20 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 6 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

