Mustáros csirke recept
Hozzávalók:
- 4 csirkecomb (alsó fölső)
- 2 dl főzőtejszín
- 4 evőkanál mustár
- 2 evőkanál olaj
- ízlés szerint só, bors.
Elkészítése:
A combokat kettévágjuk, majd megsózzuk, megborsozzuk. A mustárt, a tejszínnel, sóval és borssal összekeverjük. Serpenyőben olajon megpirítjuk a combok minkét oldalát, majd ráöntöm a mustáros keveréket. Lefedve tovább párolom. Amikor megpuhul a csirke, a mustáros mártással és párol rizzsel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

