Mozzarellás,paradicsomos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 6 szelet csirkemell filé (de lehet más húsból is)
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- (olíva)olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- (fehér) bors
- kevés liszt
- 2 db paradicsom
- mozzarella
- bazsalikom
Elkészítése:
A csirkemell szeleteket kicsit kiklopfoljuk és befűszerezzük, ezután lisztbe mártjuk és kevés olajon szép pirosra sütjük. Ezután egy jénai tál alját kirakjuk a megsült hússzeletekkel. A zöldpetrezselymet és a bazsalikomot apróra vágjuk, a fokhagymákat összezúzzuk. A zöld fűszerek 2/3-át és a fokhagymát egy evőkanál olajban elkeverjük és rákenjük a megsült húsokra. A paradicsomot valamint a mozzarellát felszeleteljük. A zöld fűszeres szószra kerülnek a szeletelt paradicsomok majd utána a sajt, majd megszórjuk a maradék aprított zöld fűszerrel. Előmelegített 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. ( Nem szabad fóliával letakarni, mert a mozzarella ráragad!)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »